Nordic Export Partners

Expertise in the Nordic markets

Vi erbjuder våra kunder nycklarna till en effektiv internationalisering

Våra tjänster

Marknadsundersökningar

Kartläggningar

Mötesbokningar

Djupintervjuer

Country Manager och M&A

Översättningar & företagstjänster

Om NEXPA

Nordic Export Partners är grundat år 2014. Vi är belägna i Stockholm, smidigt i knutpunkten mellan Finland och Sverige och nära till resten av Norden. 

kunder
+ 0
års erfarenhet
0
grundades
0
målmarknader
0

Med Nexpa har Hatex utvecklats till Nordens största specialist-tvätt företag. Vi är marknadsledande i Sverige och vi expanderar vår verksamhet i Norge. Samarbetet med killarna på Nexpa har varit smidigt och lärorikt. Deras verksamhet är professionellt och pragmatiskt. Nexpas arbete för mitt företags internationalisering har visat sig oersättligt. 

Harri Kivimäki, VD, Hatex Oy

Nexpa har gett oss värdefull marknadsinformation och identifierat de rätta samarbetsparterna för att starta verksamheten i Sverige och Norge. Nexpa har även identifierat den rätta produktportföljen för målmarknaderna. Vårt samarbete har varit väl planerat och ännu bättre genomfört. Med Nexpas hjälp kan vi göra beslut baserat på fakta.

Markku Uotinen, Business Director, DEN Finland Oy

Nexpa är en professionell och flexibel partner som har etablerat oss på den nordiska marknaden. Nexpa genomförde marknadsundersökningar för den svenska och danska marknaden, utifrån vilka vi gjorde våra go-to-marknadsplaner. Nexpa sökte fram de lämpligaste förvärvsmålen och redan det tredje bolaget på listan köpte vi!

Marko Salmi, Head of Unit Crossborder Services, Balanco Accounting Oy

Vi ansvarar för att ditt företag kommer in rätt på målmarknaden

Vi erbjuder företag jordnära konsulttjänster för etablering på nya målmarknader. Vi har flera års erfarenhet av den Nordiska marknaden och vi kartlägger verksamhetssätt och krav för en produkt eller tjänst före påbörjad affärsverksamhet.

Vi hjälper er komma direkt till förhandlingsbordet med potentiella kunder, samarbetspartners och återförsäljare. Självklart gör vi det nativt på det lokala språket.

 

Samarbetspartners

Kontakta oss

Vill du in på den finska marknaden?

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi kan göra för din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss.